Kovulmuş Üye Konu tarihi: Ağustos 2, 2024 Report Paylaş Konu tarihi: Ağustos 2, 2024 Gezi parkı direnişinde halkın meşru ve haklı eylemini iftiralarla sabote ederek siyasi cunta AKP'nin tarafında olan bir kısım gazetecileri KRT denen televizyon neredeyse her haftada iki üç kez ekrana çıkarıyor. Onların görüşlerinin benim açımdan kıl kadar değeri yok. Özellikle İmamoğlu denen başkan özentisi neden Nagehan alçı denen sözde gazeteciyi protokolde gezdirdi. Bu iftiracı kadının o gğnki sözlerini ve kimlerle nasıl saf tuttuğunu bilmiyormusunız? Abdurrahman Dilipak da aynı şekilde ne ayak? Muhalefet bu kadar unutkan mı? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantılı Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2024 Quid pro quo. Her şey karşılıklı. You scratch my back, and I scratch yours. Bugün sen bana, yarın ben sana. Bana dokunmayan yılan gitsin düşmanıma dokunsun, 1000 değil 10,000 yaşasın! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Hep zübük filmini örnek verirler. Ama zübük sadece sağ görünümülü siyaseti eleştirir. Asıl Türk siyasetini anlatan Hasip ile nasip filmidir. Hem sağ hem de sol siyasetin aynı mal olduğunu gösterir. Şimdi düşünün bir kere , Hamas şeriat istiyor ve Türkiye muhalefeti ise şeriat istemiyor. Ama Filistin'de Hamas iktidarını destekliyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Filistin'de şeriatı destekleyip Türkiye'de laikliği savunmak bu muhalefete nasip oldu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts