analiz Konu tarihi: Haziran 30, 2011 Report Paylaş Konu tarihi: Haziran 30, 2011 Geçtiğimiz yıl 50 kg.(YAZIYLA ELLI KILO) esrarla yakalanan ve yedi kişiyle beraber cezaevine gönderilen Başbakan Erdoğan'ın yeğeni Mehmet Erdoğan, satıcı değil içici olduğunu ileri sürdü ve tahliye edildi. Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 eroin başka birşey esrar başka bir şeydir.eroin afyondan üretilen sert bir uyuşturucudur.bağımlılığı çok pistir.esrarsa hint keneviri çiçeklerininden elde edilen keyif verici bir maddedir.ikisini aynı kefeye koymak bilgisizliktir. artık günümüzde esrarla yakalanırsanız eğer ve sadece tüketiciyseniz denetimli serbestlik adı altında salıveriliyorsunuz.eskiden 8 ay garanti yatardınız.denetimli serbestlikte periyodik olarak kan tahlili yaptırarak kullanmadığınızı ispatlıyorsunuzfakat yinede gbt kayıtlarına işlendiğinden.polis sizi her çevirdiğinde donunuza kadar arama yapıyor.uygar vede modern bir ülke olama hayalini bile kuramıyoruz.altı üstü bir sigaralık tütünle karıştırılıp içilen kahve ayarında keyif vericidiğeride kuvvetli analjezik ağrı kesici sert bir uyuşturucu.lütfen karıştırmayalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PearlyGates Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bu adam 50 kg ile içiciyim diyorsa bu ülkede kim satıcı çok merak ediyorum.Bizim şöyle daşşaklı bi amcamız olmadı ki anasını satayım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Türkiye'de yılda yakalanan eroin miktarı 20 ton civarında , bu sadece yakalanan miktardır. Yakalanmayani siz düşünün. Gıdaların içine konmadigindan emin olabilirmiyiz? Almayın dedikleri İsrail markalarını kullanıyorum. Çünkü o markalar sürekli göz önünde kontrol ediliyor. Onlarda hile olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts