Kovulmuş Üye Konu tarihi: 28 Temmuz Report Paylaş Konu tarihi: 28 Temmuz Geçmişte bir kez haberlere de çıkmıştı ama kimse üstünde durmadı. Yeni üretilmiş sıfır araçlarda da bu hileyi yapıyorlar. Fren sistemini zayıflatarak arabayı hızlı güçlü gibi hissettiriyorlar Tamamen algı ve hile. Fren sistemi zayıf olan araçlar kalkışta hızlı olurlar. Bu durum arabayı güçlü hissettirir. Tam tersi durumda arabayı durdurmak istediğinizde de zor durur. Sürücü de sanır ki araba çok atak ve hızlı gidiyor. Motor çok iyi... Aslında aldatmacadan başkası değil bu. Güçlü motoru olan bir çok araba kullandım , frene bastın mı araba durur. Güçlü motora güçlü fren sistemi gereklidir. Kural böyle. TOGG kullanmadım o nasıl bilmiyorum ancak marka vermeyeceğim. Çünkü bütün marka model araçları ben kullanmadım. Bu nedenle size hileyi anlatarak kararı yine size bırakıyorum. Opel , Toyota , Ford kullandım . Fren mesafesinde çok rahat duruyorlar ve kalkışları da normal. Özellikle opeller otomatik olarak el freni ile kalkıyor. Halk arasında "araba kafa gösteriyor çok güçlü" diye bir saçma deyim üretmişler. İşte kafa gösteren arabanın freni zayıftır. Bu söylediklerim değiştirilmiş araçlar için geçerli değil. Genel de yarış araçlarında bu hileyi yaparlar. Kalkışta iki üç saniye süre kazanmak için yapılır. Ama günlük şehir içi araçlarda bu olmamalıdır. Ne kadar güçlü motor üretiyorsan o kadar güçlü fren sistemi de kullanabilirsin. Bunlar zaten piyasaya uygun üretiliyor Ama dediğim gibi şehir içi günlük sıfır araçlarda bile bu hileyi yapıyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts