Jump to content

Doğu Karadenizlilerin Türk Düşmanlığı


alpinçayırı

Recommended Posts

Türk siyasetine son 20 yılda onulmaz hasarlar bırakmış dinci Lazların kurduğu ahlaksız çetedir. Bu ülke ne çektiyse Doğu Karadenizli Lazlardan çekti. Özellikle de Tırabzonlular ve Rizeliler, AK Parti adı altında çeteleşerek mahvettiler güzelim ülkeyi. Cennet gibi kendi memleketlerini elin bedevi Araplarına peşkeş çektiler ve orayı cehennem ettiler.
Bürokraside, devlet kurumlarında, ekonomide vb. önemli yerlerdeki Karadeniz lobisi çok güçlü maalesef: Ali Ağaoğlu, Recep Tayyip Erdoğan vb. ünlü kişiler, Karadeniz Terör Örgütü'nün kurucularıdır.

Link to comment
Share on other sites

Ülkede artan Karadeniz düşmanlığı bir yana, son 20 yılda zirve yapan asıl düşmanlıktır. -istisnalar hariç- Pontus dönmesi Doğu Karadenizliler, din adı altında Türk düşmanlığı yapmaktadırlar ve bu hareketleriyle birlikte gizlice 1461'in intikamını almaktadırlar. Bir de bu 53-61 Lobisi, her konuda olduğu gibi estetikte ve çevrecilikte de son derece ucubedirler.. 

Link to comment
Share on other sites

Türkiye'nin AKP ile son 20 yılına bakarak olması gerekendir çünkü -istisnalar hariç- Doğu Karadeniz'deki özellikle Trabzon ve Rize illerinin her meslek dalındaki insanı çok güvenilmezdir. Lazlar, Kürtlerin deniz görmüş halidir. Özellikle de Doğu Karadenizlilerin inşaat, siyaset, iş dünyası-finans ve sipor alanlarındaki ayrıcalıkları herkesi bıktırdı. Bir de bu Tırabzonlular ve Rizeliler, bir sektörde hemşericilik adı altında tekelleşirler. Ah keşke AKP, 2008'de kapatılıp üyelerine 15 yıl siyasi yasak getirilseydi şimdi her şey bambaşka olurdu.

Link to comment
Share on other sites

  • alpinçayırı başlığı Doğu Karadenizlilere Siyasi Yasak Getirilmesi Gerçeği olarak değiştirdi

Ülkede Kürtlerin adı çıkmış , ben Trabzon ve rizeliler kadar ırkçı bir toplum görmedim. Ancak bir o kadar da ahlaksızlar.

Aslında bu iki toplumun herşeyleri para.

Trabzon ve Rizeli varsa bu yazdıklarımı sorun etmesin. Kendilerine bir baksınlar.

Şehit edebiyatı yapa yapa ülkeyi parayla satanlar bu Rize ve Trabzonlu siyasetçilerdir.

Ardı sıra ordu , Bayburt ve samsun gelir.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...