Jump to content

Genital Sakatlama


alpinçayırı

Recommended Posts

Genital sakatlama, sünnet(hıtan) olarak bilinen cerrahi operasyonua yakışan gerçek lakabıdır çünkü sünnet, modern hukuka göre "küçük bir çocuğun rızası olmadan yapılan bir çocuk istismarı"dır. Ayrıca sünnet, sanıldığının aksine sağlığa çok zararlıdır. Küçükken hepimiz bu ilkel Sami geleneğine kurban gittik bari gelecek nesiller, böylesi konularda bizden daha bilinçli olsun.

Link to comment
Share on other sites

Bu konuda Christopher Hitchens'ın kitabından bir alıntı yapıyorum. (Kitabın adı: God is not Great: How Religion Poisons Everything. )

"Varsayımsal bir soru soruyorum. Diyelim ki ben elli yedi yaşında bir erkek olarak bir erkek çocuğun penisini emiyorum. Sizden kendi öfkenizi ve tiksintinizi hayal etmenizi istiyorum. Ah, ama açıklamam tamamen hazır. Ben bir mohel'im: atanmış bir sünnetçi ve sünnet derisi sökücü. Otoritem, bana bir erkek çocuğun penisini elime almamı, sünnet derisini kesmemi ve penisini ağzıma alarak, sünnet derisini emerek ve kesilmiş kanadı tükürerek eylemi tamamlamamı emreden eski bir metinden geliyor. Bir ağız dolusu kan ve tükürükle. Bu uygulama, ya hijyenik olmayan doğası ya da rahatsız edici çağrışımları nedeniyle Yahudilerin çoğu tarafından terk edildi, ancak Kudüs'te İkinci Tapınağın yeniden inşa edilmesini ümit eden Hasidik kökten dinciler arasında hâlâ varlığını sürdürüyor. Onlara göre periah metsitsah'ın ilkel ayini, tanrıyla yapılan orijinal ve bozulamaz anlaşmanın bir parçasıdır. 2005 yılında New York City'de elli yedi yaşındaki bir mohel tarafından gerçekleştirilen ritüelin, birkaç küçük oğlan çocuğuna genital herpes bulaştırdığı ve bunlardan en az ikisinin ölümüne neden olduğu ortaya çıktı. Normal şartlarda bu açıklama, halk sağlığı departmanının uygulamayı yasaklamasına ve belediye başkanının da bunu kınamasına yol açmalıydı. Ancak modern dünyanın başkentinde, yirmi birinci yüzyılın ilk 10 yılında durum böyle değildi. Bunun yerine Belediye Başkanı Bloomberg, bu geleneğin tehlikesi konusunda uyarıda bulunan seçkin Yahudi doktorların raporlarını geçersiz saydı ve sağlık bürokrasisinde görevli personeline karar vermeyi ertelemesini söyledi. Önemli olanın, dinin özgürce uygulanmasının ihlal edilmediğinden emin olmak olduğunu söyledi."

Link to comment
Share on other sites

Sünnet hem insan hakları ihlalidir hem beden dokunulmazlığının ihlalidir yaralama suçudur.

Hem de tanrının mükemmel yaratmadığının göstergesidir.

Eğer bir tanrı yada allah varsa ve mükemmel yaratsaydı sünnet olmazdık.

Tamamen yahudi tapınakçıların gelenekleri İslam adı altında tüm insanlara kakalanmış.

 

Link to comment
Share on other sites

6 dakika önce, somebody yazdı:

Hem de tanrının mükemmel yaratmadığının göstergesidir.

Hayvanların gırtlağındaki sinir yapısını biliyor musun? Rekürren larengeal sinir diye geçiyor. Bu sinirlerin izlediği yol özellikle zürafalarda çok ilginç bir hal alıyor. Hayvanın boynu uzadıkça sinir de uzuyor, yaklaşık 4-5 metre. Gırtlağı beyinle bağlamak için çok kısa bir yol izlemesi yeterli olmasına rağmen taa en aşağı kadar iniyor, kalbi geçiyor ve tekrar yukarı çıkıyor. Balıksan gayet mantıklı. İnsansan, eh, o kadar fark etmeyebilirsin ama yine saçma. Ben tasarlıyor olsam en kısa yoldan bağlamayı tercih ederdim. Mükemmel yaradılışmış... Peh...

Testisleri penise bağlayan sperm kanalı için de benzer bir durum söz konusu. Ben olsam sperm kalanı epey kısa olurdu, testisler çıkışa epey yakın ne de olsa. Ama öyle değil. Sperm kanalı önce bir tur yukarı gidiyor, idrar kanalının (böbrekleri idrar torbasına bağlayan kanal) etrafından bir tur atıyor ve ondan sonra çıkışa bağlanıyor. Testisler vücudun içinde yani yukarıda olsaydı mantıklı olurdu.  Mükemmel yaradılışmış... Peh... Peh... Peh...

19 dakika önce, somebody yazdı:

Eğer bir tanrı yada allah varsa ve mükemmel yaratsaydı sünnet olmazdık.

Kendi içlerindeki çelişkilerden bir tanesi de bu. Tespit etmesi çok da basit aslında. Bu adamları hadım etmek lazım aslında. Çoğalamasınlar. Masum çocukların beynini yıkamasınlar. Gerçi erkek hadım edilince beyne daha fazla kan gittiği için midir bilmiyorum ama kafaları kurnazlığa daha yatkın oluyor. En iyisi çocuk yapmayı ehliyete tabi tutmak.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...