Jump to content

Marfan Sendromu


alpinçayırı

Recommended Posts

Marfan Sendromu, vücuttaki organların bir iç bozukluk sonucu anormal bir şekilde uzamasıdır ve şekillenmesidir. Marfan Sendromu olan kişilerin dış görünüşü, normal insanlardan çok daha farklıdır ve hastalıklıdır. Tek Tanrıcı Mısır firavunu Akhenaton(4. Amonhotep) ve ABD Başkanı Abraham Lincoln gibi kişiler, tarihteki en ünlü Marfan Sendromlulardır. Ortadoğulu Sami dinler, hastalıkları ilahi bir düzen adı altında kutsar ve gücü ele geçirdimi de bu hastalıkları sağlam kişilere Allah adı altında yayar. Pisikoanalizin kurucusu Alman doktor Sigmund Freud, makalelerinde bu durumdan bahsetmiştir. 

İlgili linkler:

1) https://onedio.com/haber/antik-misir-in-sapkin-firavun-u-akhenaton-hakkinda-okudukca-sasiracaginiz-16-ilginc-bilgi-773334

2) https://mahfiegilmez.com/2011/12/musadan-freuda-2005-tarihli-bir-yazm.html?m=1

3) https://instagram.com/turkcetarih/p/CsZGC67MCo6/?img_index=1

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Evet Sami Arap ırkının tipik geleneğidir. Anormal doğumları mucize olarak görürler. Onların kurtarıcı veya peygamber olduklarına inanırlar çünkü kendilerinden farklıdır

Muhammed de doğum lekesi ile doğmuş. Sırtında kocaman bir et beni olunca bu adam seçilmiş ve bize kurtarıcı olarak gönderilmiş diye masal uydurmuşlar.

Tüm peygamber diye anlatılan masal kahramanlarının böyle anormal bir doğum hikayesi vardır.

Elin Hami Sami ırkı ne anlar şizofrenden, epilepsiden.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Hami-Sami(Semitik) ırkı, hastalıkların tedavisi gibi bilimsel şeylerden anlamaz çünkü Samilerin kendisi hastalıklı bir etnik guruptur. Mantıken; hastalık, hastalığı yok eder mi? Etmez, tam tersine daha da büyütür. Yaw, Semitik dinlerde absürt bir şekilde düşünme organının beyin yerine kalp olduğu yazıyor. Oysaki Antik Yunan'da Hipokrat, düşünme organının beyin olduğunu ilk kez vurgulayan kişidir nitekim insan vücudu bir bütündür ve bütün organların birbirinden farklı görevleri vardır. Sözde kutsal kitaplar yine halt etti. 

Dünya'da ne kadar bilimsel gelişmeler yapıldıysa çoğunu Hint-Avrupalılar(Aryanlar), diğerlerini de Ural-Altaylılar(Turanlılar) ve Çin-Tibetliler(Sinolar) yaptı. Semitiklerin insanlığa tek katkısı; daha doğru birçok zararı çok güzel yalan(masal) uydurmalarıdır, bu konuda kimse onların eline su dökemez. Tarihi gerçeklerle sabittir. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...