Jump to content

Solcular veya CHP Ne Kadar Doğrucu

Kovulmuş Üye

Recommended Posts

Bunu akpyi sevdiğim için sırf karalama yapmak için gibi nedenlerle yazmıyorum.

Yıllar önce akp yi de bize özgürlükçü diye kakaladılar ,şimdi de CHP yi bize özgürlükçü diyerek iteklemeye çalışıyorlar gibi geliyor.

AKP'li belediye başkanları araçların üzerine kendi adlarını yazdırdığında CHP liler hülooooo diyerek ayağa kalkmıştı. Devletin malını kendi reklamı için kullanıyor demişlerdi.

Şimdi CHP'li belediye başkanları da aynısını yapıyor ama çıt yok.

Akp torpille liyakatsiz atamalar yapıyorlar diye CHP'liler hop oturup hop kalkıyorlar.

Peki CHP de torpil yok mu?

En basitinden başlasak iş Bankası iştirakleri olan şirketlere işçi alımında liyakate bakılıyor mu yoksa parti içi referans mı daha önemli?

Akp dini kullanarak siyaset yaparken kötüydü de , CHP li başkanlar Allah bismillah inşallah maşallah derken türbanı, camiyi  kendi siyasi VTR lerinde kullanırken sorun olmuyor mu?

Atatürk'e dinsiz diyenlere yuh çekmek , Atatürk'e dinsiz demekten daha kötü birşeydir. Çünkü dinsizlik kötü bir şey değildir.

Şeriat isteriz demekten daha tehlikeli olanı , Atatürk'ü müsliman gibi göstermektir.

• Thanks 3

İkiside kapitalist sistemin partisi, biri dinci soslu diğeri laiklik soslu. Sermaye ikisini de destekliyor. Biri zayıflarsa alternatif hazır : diğeri. Değişen bikac şeyle sermaye yine iktidarını korumuş olacak. Abd sistemi gibi 2 adet birbirine karşıymış alternatifmiş gibi gözüken kapitalist sistem partisi demokrat parti ve cumhuriyetçi parti. Hicbir farkları yok, sermayeye en iyi ben hizmet ederim yarışı. Birini beğenmezsen öbürünü al ama ikiside zehirli.

Kurtuluş ise anti kapitalist, anti emperyalist, emekçi laik değerleri savunan halk için yarışan partilerde.

• Like 1
  • Thanks 1

AKP'nin arkasında MÜSİAD, CHP'nin arkasında TÜSİAD var sonuçta her ikisi de birer sermaye partisi. Biz ise emekçi halkız. 20 yılda iyice Amerikan sistemine döndük: AK Parti-Cumhuriyetçi Parti ise CHP de Demokrat Parti oldu. Kurtuluş emekçilerin örgütlenmesinde. İktidara da sarı muhalefete de güven olmaz. Hepsi kendi çıkarını düşünüyor. 

• Like 2
  • Thanks 1

5 saat önce, Maddeci yazdı:

CHP bu çizgide devam etmeli. 

Tek eksiği dincilere iyi davranıyor sanki. İktidara gelirse İslam'a karşı daha güçlü tedbirler almalı. 

Şeriatçılık çok tehlikeli. CHP yılanın başını ezmeli. 

CHP de sermayeci olduğundan dincilere iyi davranmayı bırakmayacak. Hatta ben daha iyi müslümanım yarışına girecek. Zaten öyle de görünüyor.

Müslümanlık yarışına giren her oluşum dolaylı olarak şunu diyor ; ben de şeriat istiyorum.

CHP ne yaptığını ne dediğini biliyor ama sen amacınızı aynı zannettiğin için CHP deki dinci şirinliğini eksiklik sanıyorsun.

12 saat önce, alpinçayırı yazdı:

AKP'nin arkasında MÜSİAD, CHP'nin arkasında TÜSİAD var sonuçta her ikisi de birer sermaye partisi. Biz ise emekçi halkız. 20 yılda iyice Amerikan sistemine döndük: AK Parti-Cumhuriyetçi Parti ise CHP de Demokrat Parti oldu. Kurtuluş emekçilerin örgütlenmesinde. İktidara da sarı muhalefete de güven olmaz. Hepsi kendi çıkarını düşünüyor. 

Geçmişte komunistleri satan CHP idi.

Köylüyü tarlasından edip şehire ucuz işçi olarak göçe zorlayan yine CHP idi. Çünkü sermaye öyle istiyordu.

• 2 hafta sonra...

İmamoğlu insanları neden dinlendiriyor?

Siz de görmüşsünüzdür ki İmamoğlu başkan olur olmaz lisanslı yardım stantları kurularak halktan sma hastaları için para dilenmeye başladılar.

Bu insan onuruna yakışan bir davranış değildir.

Organize dilenciliği akp ve fetö cemaat ilişkisinden biliyoruz. Ancak CHP'nin de bunu kopyalaması gerekmiyor.

Makam araçlarına , eğlencelere israfa son vererek sma yada epilepsi hastalarına gereken ilacı dilencilik yaptırmadan verebilirlerdi.

Ama akape yapıyor onu görmüyorsun demeyin. AKP'yi de görüyoruz. Onlar kötü niyetli oldukları için CHP ye yönelen halkı aynı yola alıştırmak doğru değildir. Hatta bir siyasetçi bunu kendine yakıştırıyorsa CHP yada AKP farketmez kötü niyetlidir.

Bu nedenle diyorum ki Ekrem İmamoğlu junior tayyiptir. Yani küçük tayyiptir.

Buna kalıbımı basarım da gerek yok.