Kovulmuş Üye Konu tarihi: 2 Temmuz Report Paylaş Konu tarihi: 2 Temmuz Ben bir ateist erkek olarak kadınların giyisileri üzerine bu kadar konuşmaya utanıyorum. Ama dincileri giyisi baskısı nedeniyle yanıt hakkı doğuyor. Düşünün bir kere İslam olmasaydı bugünkü türbanlı kadınların çoğu kötü kadın mı olacaktı. Yani bir insan kendi karısına kızına nasıl böyle bir gözle bakabilir. Bu düşünce kadına hakarettir. Ve başörtülü kadınlar kendilerine bunu nasıl yakıştırıyorlar? Yani sen bir hiçsin , iraden yok , İslam olmasaydı orta malı olup çıkacaktın. Parayla oranı buranı elletecektin. Ben de erkek olarak müslüman olmasaydım parktaki kadınlara bakıp mastürbasyon yapacaktım. Yada çocuklara tecavüz edecektim. Ama şükür ki İslam sayesinde böyle olmadık. Bizi böyle davranmaktan alıkoyan tek şey İslamdır hamdolsun. Bu ne demektir? Aslında sen bir fahişe ruhlu kadınsın ben de sapık ruhlu bir erkeğim. Demekten başka ne olabilir? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 3 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz Birileri de türbanlı kadın görünce tahrik oluyordur mutlaka. Örneğin türbanın yasaklandığı ülkeler bu gerekçe ile gayet doğal olarak türbanı yasaklayabilir. Türban erkeği tahrik ediyor ve genel ahlakı bozuyor diyebilirler. O zaman neye göre savunma yapacaksınız ey türban lobisi. İslamcı lobisi kadının giyim şekline erkeğin cinsel dürtülerini gerekçe göstererek karışabiliyor. Öyle ise müslüman olmayan ülkeler de İslami örtünme şeklinin erkeği tahrik ettiğini iddia edebilir. Ve Müslüman kadınların giyinme şekline karışabilir. Sen yaparken iyi de başkası yaparken niye kötü olsun değil mi? Bunlar ahlaksız (türban) , bunlar putperest (Kabe) bunlar tapınakçı (cami) Kendini her ortamda cinsel obje olarak düşünen beyinler...sürekli olarak her kadın gördüğünde aklından cinsi sapıklıklar geçirenler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts