Kovulmuş Üye Konu tarihi: 28 Haziran Report Paylaş Konu tarihi: 28 Haziran Özellikle AKP çevresinde dillendirilmeye başlandı. Koltuğu kaptırmamak için halka daha ağır bedelleri ödetmek için uyduruk bir iddiadır. Yapılan zamlar ağırlaşan yaşam koşulları köleleşen insanlar isyan etmesinler şükür etsinler diye böyle iddialarla gündem yapıyorlar. Bütün ekonomik ve sosyal yıkıma karşın erken seçim olasılığı da gündeme ağırlığını koyuyor. Bakın savaş var , seçim mi olur demek için ,diğer yandan da zamları millete dayamak için böyle bir lafı gündemde tutacaklar. Milli savunma bakanı her olasılığa Türkiye hazırdır diye açıklama yapıyor. İki yıl önceki depremde neye ne kadar hazır olunduğunu cümle alem gördü. Diriliş , şahlanış dizileri izlemeye devam.. Tüm dertleri koltuklarını korumaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 28 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran Askere gittiğim zaman çabuk hastalanmıştım. Komutan denen herif dalga geçmişti. Bende dedim ki benim babam asgari ücret ile çalışıyor sağlıklı beslenemedim. Çocukken verem olmuştum , O zaman kimse hal hatır sormuyordu , madem öyle askere de almasaydınız demiştim. ama askere almaya gelince aslan gibi delikanlısın diyorlar İşte Türkiye böyledir. Sivil hayatta beslenme iş bulma gibi eylemler çok lükstür. Kimse nasıl geçiriyorsun diye sormaz. Ama askere almaya vergi ödemeye gelince kapına kadar gelirler. Zenginin çocuğu ile torpilliler askerliği yata yata yaparlar yada paralı yaparlar. Sen de iş bulma konusunda onların kapısında yalvarırsın. Hem fakir bırakırlar hem de aşağılamaya kalkarlar. Savaş çıkarsa çıksın. Umurumda bile olmaz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 28 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran Palavracı siyasetçiler ötmeye başladılar teker teker. Savaş riski Çin denizindeymiş ama hedef Türkiyeymiş, lafa bak çay demle. Filistin'de savaş çıkıyor hedef Türkiye diyorlar Ukrayna'da savaş çıkıyor hedef Türkiye diyorlar Çinde savaş çıkıyor hedef Türkiye diyorlar Hastirin oradan , yalancı çobanlar. Nijerya'da pazarda kabileler kavga etmiş , hedefte Türkiye varmış. Bakın bu da olabilir 😆😆😆😆😆 Özetle ,; ülkenin içine ettiler , sıvamak için bahane arıyoruz diyorlar. Bir olay bir bomba birşeyler olmalı ki halka bunu yedirelim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts