Jump to content

Chp'li Şerafettin Bahadır'a saldırı

hegel

Recommended Posts

Kayseri Pınarbaşı Chp parti üyesini önce darp edip sonrada kurşunladılar. Durumunun ağır olduğu söyleniyor. Faillerin daha önce tehdit eden Mhp'liler olduğu sanılıyor. Acaba Mhp aldığı ağır seçim yenilgisi sonrası illegal hareketlere girecekmi, Sinan Ateş davasındaki duruşlarına da bakarak bu söylenebilir

56 dakika önce, hegel yazdı:

Kayseri Pınarbaşı Chp parti üyesini önce darp edip sonrada kurşunladılar. Durumunun ağır olduğu söyleniyor. Faillerin daha önce tehdit eden Mhp'liler olduğu sanılıyor. Acaba Mhp aldığı ağır seçim yenilgisi sonrası illegal hareketlere girecekmi, Sinan Ateş davasındaki duruşlarına da bakarak bu söylenebilir

Hadi CHP savun kendini , Yılmaz Özdil ile uğraşacağına daha önemli işlerin var senin.

Git bunu da anayasa mahkemesine götür.

Daha ağır yazardım da , adamın canı üzerinden demeyeyim.

Geçmiş olsun ama , kusura bakmayın kendi başkanını dövdürten kendi millet vekilini hapse attırtan bir siyaset gidip bir de işbirliği yapmaya hazırız der gibi ayağına gidiyor.

Siyasette değişim varmış.

Al sana değişim.

Daha kendi çevresinde olanı biteni görmüyorlar.

Herşey şok güşel olaşak , şak şak şak şak...

Neymiş efendim CHP li milletvekili Turan Aydoğduya göre halkı aşağılayan gazeteciye had bildirirmiş.

Al bakalım had bildirmek istersen adresi orada.

Tüm CHP li işyerlerinde alt ve orta tabaka dincilere dolu. Buyurun yarın öbürgün iş adamı cinayetleri de başlar.

• Like 2

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Biz, bu saldırıya karşı da metanetli duracak, sakinliğimizi koruyacağız. Gerilimin tırmanmaması, başka çocukların üzülmemesi için elimizden geleni yapacağız. Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi. Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir.”

Açıklamaya bak çay demle.

Senin genel başkanını dövdüler diyorum hala anlamadın mı?

Elinden geleni yapacakmış , ohhhhh rahatladık. Hadi dağılın.

İmamcık ile kol kola bizi gurtarın nooooluuuuur...

• Like 2

5 saat önce, somebody yazdı:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Biz, bu saldırıya karşı da metanetli duracak, sakinliğimizi koruyacağız. Gerilimin tırmanmaması, başka çocukların üzülmemesi için elimizden geleni yapacağız. Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi. Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir.”

Açıklamaya bak çay demle.

Senin genel başkanını dövdüler diyorum hala anlamadın mı?

Elinden geleni yapacakmış , ohhhhh rahatladık. Hadi dağılın.

İmamcık ile kol kola bizi gurtarın nooooluuuuur.

Aynen öyle halbuki asıl görünen tek şey Chp'nin acizliği ve çaresizliğidir.

İsmet İnönü'nün dediği gibi: "Bir memlekette namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmazsa o memlekette kurtuluş yoktur."

• Thanks 1

• 1 ay sonra...