Jump to content

Gözel Pertdoğan Görüşmesi

Kovulmuş Üye

Recommended Posts

Bu yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür diğer tüm yazdıklarım gibi.

Görüşmenin içeriği hala açıklanmadı bu saatten sonra açıklansa da pek inandırıcı olmaz.

Benim aklıma gelen senaryo şöyle

Pertdoğan: oğlum Gözel , ülke battı lan , bayramdan sonra iyice zamları dayayacağız , halkın patlamasından korkuyorum , bu durumda bize destek olacan dimi lan.

Gözel: tabi efendim , bakmayın halkçı olduğumuza, biz aslında devletçiyiz , şey yani, bize eğer üç bakanlık , 100 bürokrat kadrosu ve yirmi milyarlık ihale verirseniz tabiki destek oluruz neden olmasın..önce vatan, yaşasın Cumhuriyet ve devlet...

Pertdoğan : hımmm , şimdi siz gurubunuzu ikna edip şu yeni anayasa ile başkanlık yetkilerini artıran kanunları onaylarsanız işler yoluna girer. Milletin donuna kadar alabiliriz de , bizim yanımızda hep hazır olmanızı bekliyorum.

Pertdoğan ve Gözel : Milletimiz var olsun Rabbimize hamdolsun , inşallah başaracağız , bizi kimse yıkamayacak , bayrak inmez ezan dinmez...

• Haha 1

Teker teker patlama sinyalleri de geliyor orta gelirliden. Bu durum büyük sermayeyi de endişelendiriyor.

AKP CHP ve cemaatler işbilriği ile ülkenin ağzına sıçıp yine suçu atacak bir kurban arıyorlar.

Solcu kanalların dindarlaşması bu nedenle oluyor. Erdoğan aynı gemideyiz derken halkı kastetmiyor CHP ve diğer muhalefeti kastediyordu.

Krt denen Uğur Dündar icadı sözde solcu kanal her hafta iki üç kez tarikatçı birini ekrana taşıyor. Bu akşam da aptülaziz bayındır çıkmış konuşturuyorlar.

Din min Kemalizm bunlar işin ayrıntısıdır.

Kandır çocuğu beraber düzelim politkasında çocuklar uyanmamalı. Bu nedenle solcu kemalist de olsa dindar olmalı. Aksi halde uyanır gözü açılırsa çocuğu düzemezler.

CHP enkaz devralmıyor , tam istediği gibi bir ülke ve halk devralıyor.

Mezarlık ve cehennem korkusu ile pisikolojisi bozulmuş ama cennet vaadlari ile kurtuluş arayan bir oraya bir buraya savrulan halk.

• Thanks 2

AKP'yi eleştiren CHP'nin de hiçbir konuda şeffaf olmadığını her gün bir kez daha görüyoruz. Halka karşı hakltan gizlenen bu görüşmelerin içeriği nedir amacı nedir?

Bunun dışında AKPyi eleştirdikleri hangi konuda kendileri geri adım atmıştır bilen var mı?

Türkiyede tüm siyasi partiler gizli bir gündemin hizmetkarları durumuna gelmiştir. Bunu görmeyenler ya kördür yada çıkarı için görmezlikten geliyordur.