Jump to content

Hamurişi ve Şekerin Zararları

Kovulmuş Üye

Recommended Posts

Karbonhidratlar uzun süre tüketildiğinde var olan hastalıkları kronik yani kalıcı hale getirir.

Sinüzit , bronşit , eklem ağrıları , kas ağrıları ,barsak sorunları yaşayanlar ilk önce hamuru ve şekeri kesinlikle bırakmalıdırlar.

Aksi halde ömür boyu ilaca bağımlı olarak yaşamaya devam edersiniz.

Şeker glikoz içerir hamur işi ise glikojen içerir. Bu maddeler günlük olarak tüketildiğinde kaslarda kasılmalar meydana gelir.

Aynı zamanda vücutta var olan iltihaplı hastalıkları beslemeye başlar.

Canınız sürekli şekerli hamurlu gıdalar ister , hatta ekmek yemeden doymazsınız. Bunun nedeni ise  vücüdunuzdaki mikrobik organizmalardır. Çünkü beslenmeleri için en kolay yiyecek şeker ve karbonhidrattır.

İlk bir kaç ay çok zorlanırsınız. İltihaba neden olan bu mikropları bedeniniz kendi parçası gibi görür ve sizin değil  bakterilerin beslenme ihtiyacına göre acıkmaya başlar. Beyne bu tarzda sinyaller gönderir.

Dişinizi sıkar hamuru ve şekeri bırakırsanız bu iltihap bakterileri beslenemez ve ölmeye başlarlar.

Hamur ve şeker dieti yaparken bir yandan da su yada iltihap söktürücü maydanoz gibi gıdalar tüketmenizi öneririm.

Kendinizde gerçek bir rahatlama , zindelik ve esneklik göreceksiniz.

Sahtekar sermaye sahipleri bu gerçeği gizliyorlar. Çünkü ilaç şirketleri için en iyi insan , ağrıları ve iltihapları olan insandır. Ömür boyu garanti tüketicidir. Size sürekli vitamin , ağrı kesici satmak için hergün reklam yapıyorlar.

Bu durumdan kaçınınız. Şiddetle öneririm.

Devletinizi vatanınızı seviyorsanız hasta olmayın , sağlığınıza dikkat edin. Çünkü sağlığınızı korursanız devleti zarar etmekten de kurtarmış olursunuz.

Bilimsel olarak hastalıklar genetik ve evrimsel değil midir? Hamur işi yemek nasıl oluyor da hastalığa yol açıyor?

Dediklerin gözlemsel olarak doğru mesela ben hamur işi yiyip yanında kola içince günlerce tuvalete giremiyorum. Sindirim sistemim yavaşlıyor. Egzama migren kulak çınlaması filan oluyor.

Zaten 118 kg olmuş durumdayım. İyi bir beslenmeye ihtiyacım var ama nasıl beslenmem gerektiğinden emin değilim. 

Diyetisyenler yağı kesin diyordu. Sen tam zıt söylüyorsun. Kime güveneceğimize şaşırdık. 

3 saat önce, somebody yazdı:

Canınız sürekli şekerli hamurlu gıdalar ister , hatta ekmek yemeden doymazsınız. Bunun nedeni ise  vücüdunuzdaki mikrobik organizmalardır. Çünkü beslenmeleri için en kolay yiyecek şeker ve karbonhidrattır.

İlk bir kaç ay çok zorlanırsınız. İltihaba neden olan bu mikropları bedeniniz kendi parçası gibi görür ve sizin değil  bakterilerin beslenme ihtiyacına göre acıkmaya başlar. Beyne bu tarzda sinyaller gönderir.

Ne bakterisi? 

Bu kısım anlaşılamadı biraz açabilirmisin? 

3 saat önce, somebody yazdı:

Sahtekar sermaye sahipleri bu gerçeği gizliyorlar. Çünkü ilaç şirketleri için en iyi insan , ağrıları ve iltihapları olan insandır. Ömür boyu garanti tüketicidir. Size sürekli vitamin , ağrı kesici satmak için hergün reklam yapıyorlar.

Burası biraz gomplo teorisi gibi olmuş kusura bakma. :) 

1 saat önce, Maddeci yazdı:

Ne bakterisi? 

Bu kısım anlaşılamadı biraz açabilirmisin? 

Bedenimizin yüzde 70 i ağırlıkça bakteriden oluşur. Dolayısı ile bakteriler nasıl alışırsa öyle beslenmeye başlarsın. Bakteri florası karbonhidrat beslenmeye alışırsa canın hep hamurişi çeker.

Yağ tüketmek zararlı değildir ancak margarin zararlıdır.

Diyetisyenlerin de hiçbir bilimsel kanıtı tok. Sadece gıda sermayesinin elindeki stoklara göre beslenme gündemi yapıyorlar. Sen onlara inanma.

1 saat önce, Maddeci yazdı:

Burası biraz gomplo teorisi gibi olmuş kusura bakma.

Sen bu şirketlerin arka plandaki bağlantılarını bir görsen hiç de öyle düşünmezsin. Aynı sülale bir kolu ilaç sektörü diğer kolu gıda diğer kolu ise deterjan sektörüne girmiş.

Paraben kullanmayın çok zararlı diye anırdılar yıllarca. Peki onun yerine ne koyuldu dersin? Formaldehit türevleri tabiki de. Halbuki parabenin zararı formaldehit in yanında sinek ısırığı kalıyor. Neden böyle yaptılar?

Çünkü gelişmiş ülkeler formaldehiti yasakladılar hem deri altına sızıp beyin zarına etki ettiği için hemde zaten çok kanserojen olduğu için.

Ama bu şirketler ellerindeki stokları tüketmek zorundalar bu nedenle kendilerine piyasa açmak zorundalar.

Başka bir danışman şirketi egzama ,kanser ve astım  ilaçları yatırımı tavsiyesinde bulunuyor piyasaya yıllar önce.

Peki neden?

Deterjan mayyağı yapılan halk doğal olarak egzama,  astım ve kansere meyilli olacak. Bunlar hepsinin arkaplanını çalışıp öyle harekete geçiyorlar. Yoksa adamlar salak mı bir tavsiye uğruna milyar dolarlık yatırımlar yapsınlar.

Neyse uzun lafın kısası  karbonhidratsız , şekersiz ama et meyve ve sebze içeren bir diyet ile sağlıklı kalabilirsin. Akşam 5 ten sonra yemeyi kesersen başarırsın. Bu kolay değil ama sağlıklı kalmak da kolay değil.

19 saat önce, somebody yazdı:

Bedenimizin yüzde 70 i ağırlıkça bakteriden oluşur. Dolayısı ile bakteriler nasıl alışırsa öyle beslenmeye başlarsın. Bakteri florası karbonhidrat beslenmeye alışırsa canın hep hamurişi çeker.

Gerçekten çok ilginçmiş. Google dayıya yazdım ama bir bilgi bulamadım. 

Nereden öğrendin bu bilgiyi? 

Yağ tüketmek zararlı değildir ancak margarin zararlıdır.

Diyetisyenlerin de hiçbir bilimsel kanıtı tok. Sadece gıda sermayesinin elindeki stoklara göre beslenme gündemi yapıyorlar. Sen onlara inanma.

Yağ obezite yapar diyorlar. 

Diyetisyenler bu işin eğitimini alıyorlar. Onlara güvenmecez de kime güvencez? :D

Sen bu şirketlerin arka plandaki bağlantılarını bir görsen hiç de öyle düşünmezsin. Aynı sülale bir kolu ilaç sektörü diğer kolu gıda diğer kolu ise deterjan sektörüne girmiş.

Rockefeller ailesi için söylüyorlar ama ben bunu söyleyenlerin sayfalarını incelediğimde hep dincilik filan görüyorum. 

• moderator başlığı Hamurişi ve Şekerin Zararları olarak değiştirdi

@Maddeci Google'da kiralık ticari bir şirket sonuçta ve işine gelmeyen bilgiye sansür uygular.

https://evrimagaci.org/insan-vucudunda-kac-tane-hucre-var-bunlarin-ne-kadari-insan-hucresi-ne-kadari-degil-681

Evet dietisyenlere güvenmeyeceğiz , yağsız beslenme olmaz. Onlar sistemin ürünlerini pazarlamak üzere eğitiliyorlar , tıpkı doktorlar gibi.

Sağlıklı beslenme için en gerekli şart sabır , spor ve saatinde yemektir.

Rockefeller sadece petrolden kazanan para spekülatörüdür. Onlar vitrindeki kişiler. Dincilerin hiçbir bilgisine inanma zaten.

Küresel şirketlerin akrabalık bağlarını Googleden bulamazsın. İçlerine girince kabak gibi görinüyor. Ben içlerinde çok bulundum.

Çin'deki sanayici brezilyadakinin kuzeni oluyor , İsviçredeki banka Amerika'dakinin uzaktan teyzeoğlu bu şekilde köküne indiğinde bir bakıyorsun ki topu topu üç beş sülale sanayiyi yönetiyor.

İşin tuhaf tarafı bir bakıyorsun hittler Almanyası işin içinde.. yani hittleri de bu herifler patlatmış vakti zamanında. Uzantıları oraya da değiyor.

E tabi adamlar çalışıyorlar. Bu bir gerçek. Bizimkisi gibi ranttan zengin olmamışlar gerçekten çalışıp üretmişler ki piyasalarını kaptımıyorlar.

Bizimkiler de onların pazarlamacı oluyor ne yazık ki.

5 dakika önce, Maddeci yazdı:

@somebody

Bakterilerle ilgili söylediklerini sormuştum. İnsan vücudunda bakteri olduğunu herkes bilir. 

Bakteriler hücreleri taklit ederler. Kronik hale gelen bakteriler beyin tarafından bedenin bir parçası olarak algılanır. Dolayısı ile acıktığında aslında bakterilerin acıkmış oluyor.

Bu daha çok tıbbi bir bilgi. Bakterilerle ilgili birşeyler okurken karşıma çıkmıştı. Japonyada yapılan bir deneyin çalışmasıydı. Ama Google her gün bilgi sansürlüyor. Sen de araştır belki bulursun.