Jump to content

Allah'a Yaranacaz Diye Kendimiz Muhtaç Hale Geldik

Kovulmuş Üye

Recommended Posts

Başkalarına yardım edeceğiz diye kendimiz yardıma muhataç hale geldik.  

Şimdi kurbanlık hayvan reklamları başladı. Elin memlektine yardım edin diyorlar. Başka ülkelerde koyun kuzu yetişmiyor mu ki biz buradan yardım gönderiyoruz.  

Ama bizimkiler elame yardım ederek duygu sömürüsü yapmaya yaranmaya çalışacaklar ya.

Afrika ile aynı et tüketimine sahipken biz oralara kurban gönderiyoruz. Mal mısınız demeden duramıyorum.

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Et_tüketimine_göre_ülkelerin_listesi

Asya ülkeleri bizden daha fazla et tüketiyor ama siz bu kurban bayramı yine onlara yardım edin.

Akıllı olun lan akıllı...

TRT de su savaşları diye program var. Arkadaş başka ülkelerdeki su miktarı Türkiyeden daha fazla. Bunu kendileri de itiraf ediyor.  

Türkiye'de kişi başına düşen yıllık su miktarı ortalama 1430 metreküp.

Kişi başına düşen yıllık su kaynağı miktarı Amerika'da 24,000, Asya'da 9,300, Avrupa'da 5,000 ve Afrika'da 3.400 m3 düzeyindedir.

Biz niye kendi ülkemizi kendi insanımızı bırakıp da elin insanına sözde yardım ediyoruz?

Bu ülke kaynakları 80 milyon insana yetmiyor işte. Ama beş çocuk yapın diyor gerizekalılar.  

Yetmez Afgan,Suriyelisi , arapı, Türkmeni , Özbek ne varsa doldurun buraya.  

Bu ülke kaynakları ancak 40 milyon insana yetecek düzeydedir.  
Ama ihanet çetesi durmadan senin geleceğini yok etmeye çalışıyor.  

Peki sen ne yapıyorsun?  

Yazıktır , sevaptır , din gardaşı , soydaşımız diye diye ekmeğe suya muhtaç hale geleceksin.  

Allah verir diyorsun , ulan lale , senin yardım ettiğin ülkelere niye vermemiş? Türkiye’nin torpili mi var.  

https://www.dunya.com/gundem/kullanilabilir-su-kaynaklarina-iliskin-dunya-ve-turkiye-gercekleri-haberi-141922

Afrikadan daha az miktarda suyumuz var hemde yarısından daha az

Akıllı olun akıllı. Oltaya gelmeyin, sizi din ve cennet ile uyutuyorlar , oltanın Ucundaki din ve cennet tuzaktır.

• Thanks 1

• Kovulmuş Üye başlığı Allah'a Yaranacaz Diye Kendimiz Muhtaç Hale Geldik olarak değiştirdi
  • 2 hafta sonra...

Filistinli bebekler üzerinden duygu sömürüsü yapan yandaş medya Hatay Maraş depremlerinde enkaz altında soğukta günlerce bekleyen bebekler için kader demekten öte birşey yapamadı.

Hastanede ihmal yüzünden ölen Zeynep İkra bebeğin ailesi de dava açacakmış da kime?

Onbinlerce insanın canının kader diye görmezden  gelindiği bir ülkede senin çocuğun da kader kurbanı olacak başka ne beklersin ki?

Dedesinin adı RTE olsaydı o başka.

Hatırlarmısınız Maraş Hatay depreminde bir hafta boyunca bölgede büyük bir felaket yaşandığına dair sarayı ikna ermeye çalıştı duyarlı olan insanlar.

Asker ilk anda kışladan çıkıp müdahale etseydi bu kadar can kaybı olmazdı.

Beceriksiz muhalefet olayın asli sorumluları hakkında ne yaptı acaba?

Peki ya allah varsa diyerek kumarbaz sorunsalı ile akılları karıştırmaya çalışan laf cambazı dinciler.

Peki ya Zeus varsa, peki ya hübel gerçekse , peki ya şiva varsa...say say sonsuza kadar gider.

Allah yada başka bir tanrı varsa ispat edin inanalım. Biz ispatı olmayan birşeye şimdilik yok diyoruz. İspat ettiniz de biz mi inanamadık.

E peki bu doğa bu evreni kim yarattı diye ispata çalışıyorlar.

Eh birader , dedik ya işte belki Zeus yarattı , belki şiva belki horus belki Ra yada Amon kimbilir.

İspatını henüz günümüze kadar kimse yapamadıysa suç inanmayanlara değil inananlardadır.

Onbinlerce tanrı adayı içinden sadece birisi kendini ispat etse bile konu kapanacak ama bu kadar basit bir konuyu çözemeyecek kadar acizler.