Kovulmuş Üye Konu tarihi: 20 Mayıs Report Paylaş Konu tarihi: 20 Mayıs İsrail sınır kapılarını kapattı: 3 bin yardım tırı dışarıda kaldı İsrail'in, "Refah" ve "Kerem Ebu Salim" sınır kapılarını 13 gün süreyle kapatarak 3 bin yardım tırının Gazze'ye girişini engellediği bildirildi. https://www.trthaber.com/haber/dunya/israil-sinir-kapilarini-kapatti-3-bin-yardim-tiri-disarida-kaldi-858507.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 23 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs Amerika İsrail'e tam destek veriyor diye eleştiriyorlar. İyi de aynı Amerika Türkiye'ye de destek veriyor hemde AKP-MHP iktidarına tam destek vermiyor mu? Bu neyin kafası? Hatta AKP-MHP iktidarı da Amerika projelerine tam destek veriyor ya. O zaman müttefik Amerika diyorsunuz. Bırakın dış politikayı onlar yapsın , size ne değil mi. Siz kendi içinde bulunduğunuz adaletsiz sistemi iyileştirmek için uğraşın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts