Kovulmuş Üye Konu tarihi: 9 Mayıs Report Paylaş Konu tarihi: 9 Mayıs İslam kibirli bir dindir ve bunu kopya çektiği yahudilikten almıştır. Kendini üstün görüp diğerlerini aşağılamayı bir iş zanneder. Herşeyi hakkettiklerini düşünür. Hep onlarınki en iyisidir. Her şeyin en güzeli onlardadır. Ancak içinde yaşadıkları durumu görmezden gelip , biz en iyisiyiz' iddiasında bulunmaları komiklik yaptıklarını düşündürüyor. Ama durun daha da kibirlendikçe daha da komik oluyorlar. Kendilerinden kat kat daha üstün yaşayıp da mütavazi olan toplumlara karşı bir de acıyarak bakmazlar mı . Örneğin Japonlara "allah hidayet versin" diye dua ediyorlar ya 🤪 Müslüman kibiri aslında gülünecek birşey değil , çünkü içinde bulunulan çevreye zarar veriyor. Sosyal ahlakı bozuyor. Sürekli bir kendini beğenmişlik hali ve sürekli bir başkaşarını aşağılama durumu Japonları bile bozar. Toplumu sürekli aşağı çeken ve sigaradan daha tehlikeli bir davranış şeklidir müslüman kibiri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinçayırı Mesaj tarihi: 16 Mayıs Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs Müslüman'ın kibri yine her konuda olduğu gibi Musevilerden geçmedir. Her iki toplum da birbirinden kibirli, alçak, narsist ve yobazdır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantılı Mesaj tarihi: 16 Mayıs Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs Hayat görüşleriniz için dinden esinleniyorsanız dininizin ne olduğu önemli değil, kibirli olma eğilimindesiniz. Çünkü en basitinden bilmeniz mümkün olmayan konularda mutlak bilgiye sahip olduğunuzu iddia etmek zorundasınız. Öte yandan kuşkuculuk size başta kendi görüşleriniz olmak üzere her şeyi sorgulamayı öğretir. Bu da insana mütevazılık kazandırır. Şahsen kibirli olmayı veya mütevazı olmayı önem sıralamasında en tepeye yerleştirmiyorum. Kişisel nitelikler bunlar ve uç noktalara çıkmadığı sürece gerçekten çok umurumda değil. Benim için hayatta inandığım doğruların mümkün mertebe çok, yanlışların da bir o kadar az olması çok daha önemli. Günün birinde aynaya bakıp "kandırıldım" demek istemiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 16 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs Bu kibirin kökeni de cehaletten kaynaklanır. Cehalet ise dine yönlendirir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 2 Eylül Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül Müslüman , Süleymandan türemiş sözcüktür. Süleyman'ın çocukları anlamına gelir. Bunu da ben salladım. Nasıl olsa baştan sona sallama bir din. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Mesaj tarihi: 2 Eylül Report Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül musevilik tahrif edildi yalanının kaynağı bence arapların üvey evlat oluşuyla, kıskanclıkla alakası var. 3. bir ortadoğu dininin ortaya çıkmasının sebebi yahudi olmayanları aralarına almamaları olsa gerek. sosyete kulübüne almamışlar bu ibrahimin eşinin arap soyunu. bunlarda vay senmisin bizi almayan deyip dünyanın başına bela olmuşlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts