Kovulmuş Üye Konu tarihi: 13 Mart Report Paylaş Konu tarihi: 13 Mart Hani'li Salih efendi lakaplı Kürt ayrılıkçı önderlerinden birisidir. Atatürk döneminde şeyh said isyanına öncülük edenlerden olup idam edilmiştir. Bu adam beş dil bildiği için cahiller tarafından entelektüel olarak görülmektedir. Entelektüel olmaya beş dil bilmek yetmiyor. Belki şöyle diyebiliriz ki , İngiliz entelektüelidir. Çünkü İngilizlerin kışkırtmasıyla Türkiye Cumhuriyetine isyan etmiş olması idam sebebidir. Kim olursa olsun şunu bilmelisiniz , devlet yoksa din de yok , vatan yoksa din de yok. Atatürk boşuna dememiş önce vatan diyerek. Kürtler İngiliz uydusu olsalar Kürt kimliklerini koruyacaklarını mı sanıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti varsa Kürtler de var. Müslümanlar ABD yada İngiltere'nin desteği ile şeriat kursalar özgür olacaklarını mı sanıyorlar. Tekrar ediyorum , vatan yoksa din de yoktur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 13 Mart Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart Vatanı önce idareciler korumalıdır. Korumak zorundadır. Öyle ben yedim içtim ey Mehmet faturayı sen öde, işte bu senin vatan borcun diyen hainler değil. Yönetici seçerken hainleri değil vatanseverleri seçin. Vatan borcu dolarla ödenmez. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts