Kovulmuş Üye Konu tarihi: 13 Mart Report Paylaş Konu tarihi: 13 Mart AKP'nin desteklediği bop projesi kapsamında Türkiye'nin parçalanmaya çalışıldığını herkes biliyor. Suriyelilerin kendi vatanlarında yaşamalarını istemek ırkçılık değildir. Asıl ırkçılık yapanlar , kuzey Suriye'de Kürt devleti kurmak için oradaki yerli halkı göçe zorlayanlardır. Prof.Dr.Sayın Ümit Özdağın meclisteki konuşması 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 13 Mart Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart Sayın Dr.Turhan Çömez'de mülteci konusunun arkasındaki gerçeği hep dile getiren önemli siyasetçilerdendir. Üzgünüm ki CHP bu konuda çok pasif kalıyor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 15 Mart Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart Chp li özgür özel şimdi de çıkmış diyor ki ben Hamas için terör örgütüdür demedim.. yav kime yaranmaya çalışıyorsunuz anlamadım ki.eski genel başkanı da Arap soyundan seyyitlik ile övünüyordu. Seyyit efendi demektir. Arabı efendi gören kimse nasıl olur da Türkiye'de iktidara gelmek için uğraşır. HAMAS BAL GİBİ DE ELİ KANLI TERÖR ÖRGÜTÜDÜR. ÇOCUK FİDYECİSİ KADIN SATICISI KAÇAKÇI PİSLİKLERİ BARINDIRAN BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts