Kovulmuş Üye Konu tarihi: 7 Mart Report Paylaş Konu tarihi: 7 Mart Uyuşturucu madde kaçakçılığı AKP iktidarında katlanarak artıyor. Ben görmüyorum yalandır yalan demeyin. Bize dokunmaz , onlar kâfir demeyin. Elhamtillah biz mislümanık bizde öyle şeyler olmaz demeyin . Uyuşturucu madde kaynağı şeriatla yönetilen Afganistan ve Pakistan üzerinden geliyor. https://haber.sol.org.tr/toplum/uyusturucu-sorunu-akp-doneminde-katlandi-peki-neden-249354 Uyuşturucuya bağlı olarak da suç oranları artıyor , fuhuş artıyor. Yaparken iyi de , size yaparlarsa o zaman görürsünüz. Baba ben rabialara ders çalışmaya gidiyorum. ...oldu kızım 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 19 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran Ülkeye giren bu kadar uyuşturucu çekmekle bitmez , bu işin içinde başka şeylerde olabilir. Üstelik bunlar yakalanan miktar. Bir de yakalanmadan gidenler var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hegel Mesaj tarihi: 19 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran Uyuşturucu pazarı dünya sermayesinde kapitalist neo liberal politikalarda önemli bir yer tutuyor. 3. dünya ülkelerinin bilinçlenmemesi lazım. Mazlum ezilen halkın, yönetimlerinin uyguladığı zulümlerine katlanması lazım. bunun direk yolu uyuşturucu maddeler. dolaylı yolları; fado, fiesta, futbol yani medya diziler, diriliş ertuğrul, muhteşem yüzyıl ve akıl sağlığını bozan programlar vs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts