Kovulmuş Üye Konu tarihi: 19 Şubat Report Paylaş Konu tarihi: 19 Şubat Peygamberliğin orjinali var mı ki sahtesi olsun? Orjinal peygamber yada orjinal şeyh zaten yok. Hepsi kurgudan ibaret. Orjinal sahte para yada sahte orjinal para gibi birşey. Ben bu hoca şeyh peygamber gibi ne olduğu belirsiz isimlerin önüne sahte sıfatının kullanılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü sanki orjinali varmış gibi algı yaratıyor. Bu tamamen yalancı paradoksuna benziyor. Bir yalancının ben doğru söylüyorum demesi gibi Yada doğru söyleyen birinin ben hep yalan söyledim demesi gibi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinçayırı Mesaj tarihi: 20 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat Sahte peygamber diye bir şey yoktur, yeteri kadar iyi yalan söyleyememiş peygamber vardır. Hangisi doğru ki bunların? Peygamberler, tarihteki en büyük dolandırıcılardır.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreiMalAli Mesaj tarihi: 21 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat Tanım gereği, bir peygamberde aranan en belirgin özellik, bir Tanrı ile iletişim kurması, kurmuş olmasıdır. Tanrı diye bir şey olmadığına göre iletişim kurmak da mümkün değildir. Yani... Herhangi bir insanın peygamber olması mümkün değildir. Birileri "Ben peygamberim" diyorsa o, kesinlikle bir yalancıdır. Tabi sadece yalancı değildir, sadece yalan söylemekle yetinmeyecektir. Sevgiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 24 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat Bundan sonra dinciye din satacam , Atatürkçüye Atatürk, milliyetçi ye milliyetçilik kürtçüye de kürtçükük.... Hepsi köşeyi dönüyor bak akp bak CHP bak MHP bak HDP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts