Kovulmuş Üye Konu tarihi: 28 Ocak Report Paylaş Konu tarihi: 28 Ocak Bildiğiniz güzel simulasyon oyunları var mı. Benim size tavsiye edebileceğim turboprop adlı oyun , uçak simulasyon oyunu. Çok gerçekçi. Özellikle ekranı TV ye yansıtınca büyük ekranda tam bir ucak kokpiti gibi oluyor. İniş kaşkışları manevraları gerçeğe çok yakın. Ama oyunun free flight kısmını tavsiye ederim. Birde yarışma kısmı var oradaki görevler saçma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 28 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak Rortos oyunları da güzel ancak uçak kontrolleri gerçekçi değil. Ekranı beş derece döndürünce uçak yan yatıyor. İniş kalkışlarda çok gerçekçi bir his uyandırmıyor. Rortosda herşey paralı ayrıca. Hiç sevemedim. Para ödüyorsun sadece bir özellik açılıyor sonra diğerine yine para istiyor tuzak resmen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: 28 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak Artık oyunlar diskte çok yer kaplıyorlar. Ondan oynayamıyorum. Zaten internet hızımda kötü. Steamde bazen diskte az yer kaplayan tank force gibi basit oyunlar oynuyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts