Kovulmuş Üye Konu tarihi: 8 Ocak Report Paylaş Konu tarihi: 8 Ocak Mart seçimleri öncesi olaylar artacak dedik. Fatih camisi imamı bıçaklı saldırya uğradı Önce Filistin sonra Ölen askerler üzerinden politika yapan iktidar seçime yakın daha da saldırgan politikalar izleyecek. Yeter ki kendi işine yarasın. Hızır hikayesinde olduğu gibi çoğunluğun menfaati için bazıları feda edilebilir zırvası üzerinden hareket ediyorlar. Adam benim meslektaşım. Bu saldırıyı yapanları lanetliyorum. Aynı görüşte olmasak da ben de imamım. https://halktv.com.tr/gundem/fatih-camii-imami-cami-icerisinde-bicaklandi-796337h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 8 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak Seçim uzmanları ve iktidar köşe yazarları çalışmaya başlamıştır. Bunun arkasında şöyle köpüklü bir teori nasıl üretilir diyorlardır. Ellerindeki bu boku Ateistlere mi atsak, Alevilere mi , solculara mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts