Índio do Buraco Konu tarihi: Temmuz 26, 2023 Report Paylaş Konu tarihi: Temmuz 26, 2023 Düğmelerin savaşı filmi orjinal olanını izleyen var mı? film hakkında düşünceleriniz neler Ben herhangi bir platformu bırakın korsanını bile bulamadım şeytana karşı filmindeki karakteri severim ama bu filmdeki bütün çocukları dövüp eve gidince babasından şiddet gören karekter bana kendi çocukluğumu anımsatır aslında bir yaştan sonra babamı da dövebilecek güce kavuştum fakat onun şiddetini yadırgamayan toplum ben onu dövüp adaleti sağlayınca beni aforoz edip ayağa kalktı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Índio do Buraco Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2023 Ben çocukken televizyonda yayınlanmıştı ama 1994 mü yoksa 1969 versiyonu muydu hatırlamıyorum filmi izlediğim dönem de tam da filme paralel bir hayat yaşıyordum sanırım ilk kez bu filmden sonra nazik bir insan olmaya karar vermiştim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts