Kovulmuş Üye Konu tarihi: Ağustos 13, 2022 Report Paylaş Konu tarihi: Ağustos 13, 2022 Ben saçma buluyorum çünkü kayıt yok , saçma bir yazı akışı var takip etmek imkansız ve gereksiz botlarla ekranı bulandırıp duruyor. Ama sürekli bir op olma heveslileri oraya para yatırıp satın alıyorlar. Hep aynı guruplar binlerce sahte hesap.... Kim ne kazanıyor, niye satın alıyor bunları bilen var mı. O kadar çok kazandırıyorsa bende öyle bir sayfa açayım diyorum. Fikri olan var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenopsia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Hangi irc sunucuları aktif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 42 dakika önce, Kenopsia yazdı: Hangi irc sunucuları aktif Google a ırc sohbet yazınca bir sürü çıkıyor ya onları diyorum. Hani ırc tabanlı olmasa bile amaçları nedir merak ettim Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Onlar şirketlerin sunucuları. Sunucularına ödedikleri kira bedelini düşürmek için başkalarına düşük ücretle kiraya veriyorlar. Ne kadar çok kişiye kiraya verirsen o kadar kazanırsın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 15 saat önce, TAO yazdı: Onlar şirketlerin sunucuları. Sunucularına ödedikleri kira bedelini düşürmek için başkalarına düşük ücretle kiraya veriyorlar. Ne kadar çok kişiye kiraya verirsen o kadar kazanırsın. Ağnadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts