aynar Konu tarihi: Şubat 25, 2022 Report Paylaş Konu tarihi: Şubat 25, 2022 Beyin jimnastiği içeren bir animasyon... Teistlerin "ezeli tanrı" iddiasına ilginç bir bakış açısı getiriyor... Tanrı, ezeli olduğundan ne kadar emin olabilir?? Bir ateist ölüyor ve huzura çıkıyor... Melek, ateistten yana tavır alıyor... Ve egosu şişkin tanrı, hiç beklemediği çok büyük bir sürprizle karşılaşıyor! Peki aslında "bütün tanrıları" insanoğlu yaratmış olmasın sakın??? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Índio do Buraco Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Peki aslında "bütün tanrıları" insanoğlu yaratmış olmasın sakın??? bu sorunun gerçekliğini kanıtlamak için simurg hikayesini paylaşmak istiyorum.Ben de bunu ikinci el amfi aldığım bir çince mezunundan öğrendim ve çok beğendim. http://www.simurgbdm.com/simurgdan/simurgun-hikayesi/#:~:text=Rivayet olunur ki%2C kuşların hükümdarı,olmuşlar ve sonunda umudu kesmişler.Saygılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavalli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavalli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinçayırı Mesaj tarihi: 17 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat Tanrı'nın tanrısı yoksa Tanrı, en büyük ateisttir. İşte tektanrıcılığın paradoksu. Zort.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 17 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 6 dakika önce, alpinçayırı yazdı: Tanrı'nın tanrısı yoksa Tanrı, en büyük ateisttir. İşte tektanrıcılığın paradoksu. Zort.. Allah kendine secde ediyor. Yani en büyük egoist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinçayırı Mesaj tarihi: 17 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 1 dakika önce, Bayram Tatili yazdı: Allah kendine secde ediyor. Yani en büyük egoist. Allah, öyle büyük bir egoist ki yarattığı insanı günde beş defa kendine ibadet ettiriyor ve bundan da keyif alıyor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 31 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mart @zavalli Bu videoları yapan adam aşırı solcu bir sosyalist. LGBT ve siyahi haklarını destekliyormuş. Milliyetçileri ve ırkçıları da eleştiriyor. Zaten bir ateistin ırkçı veya milliyetçi olması çok mantıksız olurdu. https://creatorpedia.fandom.com/wiki/Jon_(DarkMatter2525)#Political_beliefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts