Peleuze Konu tarihi: Mayıs 20, 2011 Report Paylaş Konu tarihi: Mayıs 20, 2011 binlik ve beraverliğe emçok ihtiyaçımız olam şu gümlerde yaşadımız hoş olmiyan olaylardan birasçık uzaklaşalım birasçık şiirle kemdimize gelelim diye, em sevdiğim şiirlerimden birini paylaşarak gömlünüzü almak istedim. BU ÜLKEYİ KİM TAŞIYOR HAKAN TAŞIYAN MI. Bana eski smileylerle ne güzel gülümseAtbulanıp bir pezevenk yeni doğmuş samimiGördüm denizde boğulan insan eli şeklinde portakal suyu çubuuAma yaratmak allaa mahsus ehe ehe ehe ehe Radical noise ne kadar da radikal amcooluÜstelik (kravat nasıl bağlanır resimli) kravatBenim dayım nefes filminde kelebek şeklinde bir pıçakNormal bir bıçakla özür dilerimUyruğumsun TCama bir zidane değilsin.(Bu hayat da niye hep bize vuruyo)Büruyo beşte bir büro gibi dağılmamızıOtobüsü durarım gelmeyin. Vird bu mu tartışılırKartacayı bilerek atladım, gülmek benim köpkeVötkeyle gelen devrim, gelme;Sonra koşuyor event insanı, keklik gibi, öküz gibi koşuyor.Kahveye ilk defa geliyor ya da hiç.Yaratıcı tipler eşyayla oynuyorEvent insanı neler yapıyor öyle, dada gözlümhem say hem yavMeyinleri sayıştaya döşesimGözümde bir balta deli kadarKartacaya at at kim taşıyor bunca karsıTaş taş kim atıyor bensem şiddet içeriyorur beş bin falanxkes demekle olunmuyor yönetmen, olunuyor kasap köfteSen gel birinin beş yüz leşiGeberip bile kurtulama birinin olmak Dehle bizi modern interior bissürü kapılardankbir birey inşası birimi olarak düğün salonlarıKadına bayan demeği bize o inşaatlarda siz öğrettiniz.O inşaatlar şimdi büyüdü, önemli yerlere geldilerGelmeyin, yukarı ve yukarıya bakarak, bu evlerde ne kalorifer oluyodur bee derim, dedim de. Banko maçlardan koşup geldim bir sapanTank tank sesleriyle kalkıyordu cenazeSon köpeği kaçırdım ve bak adamın da el diyorBir lpg tankı olga geçiyorum sincandanBir kurumu çok sevdim, o beni hiç sevmiyor. peleuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts