Jump to content

Sözde keramet gösteren adam


Sputnik

Recommended Posts

Hali vakti yerinde gözüküyor. Göbeĝi bir hayli büyümüş ve gözlerinde gelecek kaygısı gözükmüyor. Bu tiplerin peşinden giden geri zekalılar olduĝu müddetçe bunlar güllük gülistanlık içinde yaşayacaklar. Bunlar başkalarının sırtında yaşayan parasitlere benzerler. Cahillik ve geri kalmışlık devam ettikçe beslenecekler, sırıtacaklar ve saçma sapan masallar anlatacaklar. Nasıl olsa bu masallara inananlar var.

 

Link to comment
Share on other sites

25 dakika önce, TAO yazdı:

Aracın markasınıda söylememiş. Gavur malıdır mutlaka. :)

Bu sene yolum Urfa´ya düştü. Kendi yaşıtlarımla oraya  1 günlüĝüne gittik. Gitmişken de şehri gezelim dedik, yanımızda dini bütün bir arkadaş olduĝu için haliyle tarihi cami ve türbelere de uĝramadan etmedik. Yanılmıyorsam Eyüp Camii´sine doĝru giderken, camiden çok kalabalık bir cemaat çıktı. Çoĝu arap giysili idi ve bir zatın etrafında dolanıyorlardı. Merak ettik; oradakilere bu zatın kim olduĝunu sorduk. İsmini unuttum, meĝerse önemli bir tarikatın lideri imiş.

Caminin girişinde son model Mercedes limuzin onu bekliyordu. Yanındaki bir kaç kişi ile içine bindi ve oradan süratle uzaklaştı. Çevresinde pür dikkat dolanan müritlerini görünce gülümsemiştim.:D

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...