Jump to content

Recommended Posts

Neden geçersiz oy kullanmalıyız?  


Muhalefetten başlayalım.

Yıllarca akp yi fabrikaları satıyor diye eleştirdiler. İyi de akp kamu fabrikalarını sattı. Madem öyle sen de özel teşebbüs olarak aynısını açabilirsin. Örneğin akp şeker fabrikasını sattıysa sen de git özel şeker fabrikası aç. Akp çiftçiye fındığı 55 TL fiyat verdiyse sen de kooperatif açarak aynı malı 65 den al. Çiftçi zarar edemez de ve malı ederinde al.  


Akp madenleri satıyor diye maval okuyorlar. İyi de aynı madeni sen de al kullan . Eğer kullanacak sanayin yoksa onu da oluştur. Madenleri işleyip boya sanayisinde , cam , kimyasal , iletişim, kozmetik gibi alanlarda değerlendirme imkanına sahipsiniz.  Neden bugüne kadar yapmadılar?


 Gelelim fetöye  


15 yıldır akp yi eleştirip duruyorlar. Hani en yetişmiş kaliteli elemanlar onların cemaatindeydi? Akp fetöcüleri devlet kadrolarından sik*ir ettikten sonra sudan çıkmış balığa döndüler. Madem çok yetenekli insanlardı neden kendi ayakları üzerinde duramadılar?  


Bakın iktidar ve muhalefet  hepsinin ortak noktası ve hepsini bağırtan şey yapıştıkları devlet kadrolarından kopmak istememeleridir.  
Çünkü beleş maaş ve ballı imkanlardan yararlanmak , emrederek yaşamak , haketmediği saygınlığı devlet adına kendinde bulmak her zaman çalışmaktan daha çekicidir.  


İşte bu yüzden hepsi aynı b*kun lacivertidir. Bu yüzden kimseye oy vermeyeceğim ve vermemelisiniz.
Onlar tekrar iktidar olurlarsa size verecekleri hiçbir şey yok. Yine size üç kuruş para verip karşılığında kulluk ettirmek için zorbalık yapacaklar.  


Hiçbirinin sanayi üzerinde projeleri de yok zaten. Hepsi yeni rant alanlarından ceplerini doldurmak için avuçlarını kaşıyor.  

Bu yüzden ciğeri beş para etmeyen bu siyasetçilere oy verip de kendinizi aşağılatnayın.

Artık vaat etme devri geçti. Yapacaksanız iktidar olmayı beklemeden de yapabilirsiniz. Şu yukarıda saydıklarım yapmak için illaki 20 yıl iktidarda kalmak gerekmiyor.

Yalanlara karnınız doydu.

Oylarınızı geçersiz yapın çünkü bu siyaset siz gençlere hiçbir zaman hak vermeyecektir. 
 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra...

Geçen gün KRT televizyonunda bir haber içeriği diyor ki, esnaftan İngiliz turizslere sözlü saldırı.

Adamın dükkanının önünde içip içip çöplerini bırakıp giderlerse esnaf rahatsız olur. Kimbilir bu gibi hareketler kaç kez tekrarlanıyor ki adam usanmış. Sizin evinizin önüne her seferinde çikolatının çöpünü , sigaranın izmaritini atsalar rahatsız olursunuz.

KRT nin derdi ne?

İngilizler gelip çöplerini bırakıp gidecek biz de ses çıkarmayacak mıyız.

Aynısını Araplar yaptığında pis araplar diyorsunuz ya işte aynısını İngilizler yaparsa da pis İngilizler demek zorundasınız.

Değişik sol medyanın özgürlükten anladığı nedir acaba. 

İşte bu ikiyüzlülük güven vermiyor.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...