Jump to content

Dincileri İspata Davet Ediyorum


somebody

Recommended Posts

Cezayı veren de suçu işleyen de insandır, tanrı değildir. Tanrı palavrası suçlular tarafından uydurularak yaptıklarının karşılıksız kalmasını sağlamışlardır. Allah'a havale ediyorum, Allah belasını versin , cehennemde yansın  gibi zırva sözlerle suçlular daha da beter azmışlardır.

İnsanın insana karşı işlediği suçların cezasını da insanlar vermelidir. Erteleme affetme gibi davranış tarzı insan haricinde doğanın hiçbir yerinde yok. Hayvanlar bile hata yaptığı anda av olurlar.

Biz insanlar olarak hataları affedebiliriz ama kasten yapılmış suçları örtbas etmek için uydurulmuş dinler sayesinde hergün daha da  kötüsünü kabullenmek zorunda bırakılıyoruz.

Yani ne olması gerekiyor, meteor mu çarpmalı , deprem mi olmalı , buzul çağına mı girilmeli? Neyi bekliyoruz. İllaki bizim dışımızda bir doğal mekanızmanın harekete geçmesi mi gerekli ? Onu da kutsayıp iyice bokunu çıkarma konusunda ustalaştılar zaten. 

Bir gün deprem olsa sahtekar yetkilileri değil de toplumu günahkar kâfir ilan ederler. Yeni doğmuş insanları da suçlu ilan ederek yine kendi tanrılarını temize çıkarırlar.

Kur'an hurafesinde kafirlerin yeni doğmuş kızları öldürdükleri anlatılıyor. Ulan sizin şimdi yaptıklarınız kız erkek ayrımı yapmaksızın ne kadar masum varsa öldürmekten başka nedir.

İnsanları cinnet geçirip intihar ettiriyorsınuz sonra da kâfir diyorsunuz.

İnsanları birbirine düşman edip öldürütüyorsunuz sonra da kâfirler diyorsunuz.

Toplumu rezil hale getirip insanları her türlü duruma reva görüyorsunuz sonra da kafir diyorsunuz.

O Allah denen hayalet diri diri gömülen kızlara neden yardım etmemiş. Bunu bize söz kutsalında anlatarak ne mesaj veriyor. Bakın ben çok büyük güçlü bir egoistim. Demek istiyor?

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Bu yazı bana bana Nitche nin efendi ve köle ahlakı konusunda ki görüşlerini hatırlattı bir dine inananlar daha çok köle ahlakına sahip bir de inanlar iyiliği de kötülüğü de insanın kendi özgür iradesiyle yaptığını savunur peki o zaman kendimden bir örnek kendi cahilliye devrim de askerde iken kimsesiz şehitler mezarlığını ziyaret eder ben de din yolunda ölmek için somut adımlar atar acaba oraya gömüldüğüm de o zaman beni de bir asker ziyaret eder mi diye düşünürdüm ama güya yaratıcı bu niyetimi gerçekleştirmedi ben ona hayatımı sundum o elinin tersiyle itti ama intihar teşebbüsüm de jileti elime kendisi verdi bu teşebbüs den sonra hayatımın kontrolünün tamamen kendi ellerim de olduğunu kanitladim iki durumda da eylemi gerçekleştirmeye karar veren ve bunu uygulayan benim bir başkasının takdirine bağlı olmadan burada şu soruyu sormak istiyorum eğer bizim eylemlerimiz biz niyet ettikten sonra bir yaratıcının takdirine bağlı ise neden onca güzel fikir gerçekleşmezken insana hayatı ve yaratıcıyı sorgulatan sürüsüyle kötülük meydana gelmesini takdir ediyor sözüm ona yaratıcı kendimce çok basit bir çıkarımla ya en karaktersiz ruh hastası ya öldü ya slayer disciple parçasında ki gibi hepimizden nefret ediyor ama en kuvvetli sonuç bir yaratıcı yok saygılar 

Link to comment
Share on other sites

On 31.05.2022 at 19:46, kavak yazdı:

Dinler ve tanrıları inanç dünyasının ürünü oldukları için, dindarlar tanrılarla ilgili herhangi bir kanıt/ispat sunamazlar. Anca bol bol gazel okurlar; daha fazlasını yapamazlar, çünkü onların cehanında her şey inançla(!) başlar inançla(!) biter. 

Hadi ispatı geçtim. Boşver gitsin. Peki Allah neden kendi sözüne sahip çıkmıyor. Kuran'da şöyle yaparım böyle tutarım dediği şeyleri niye yapmıyor. Kur'andaki sözleri kendi üyeleri bile binlerce kez yoksaydığı halde Allah'tan bir tepki yok. En azından çarpması gerekirdi milyonlarcasını..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...