Jump to content

Recommended Posts

Her iyiliğin ortasında bir dinci sembolu görmeye alışık olduk fakat dinlerin kendisi zaten iyilik kaynağı değildir. İkisi birbirinden farklı şeyler. Dinler sadece iyilik üzerinden çıkar sağlayan tehlikeli örgütlerdir.

Çok ayrıntıya girmeye gerek duymuyorum. Zaten iyi olan heryerde iyilik yapar onun bunun tanrısına tapınmaya gerek yok iyi olmak  için. Neymiş aksi halde Allah kabul etmezmiş.

İstanbul'da deprem olsa kaçacak yer bulamazsınız. Peki ya sebep?

Çünkü Tanrı bizi günahlarımız yüzünden cezalandırdı.. ama gerçek öyle değil. O çürük binaların yapılmasına göz yuman ahlaksız dinciler, hırsızlar ve ideolojik militanlar kendi cinayetlerini örtmek için böyle bir yalan uyduruyorlar. İşte halk bunu anlayıp da onların ağından kaçmasın  diye ne yapacakmışız?

Daha çok namaz kılıp daha çok para yardımları yapacakmışız..çünkü Japonlar da önceden çok namaz kılarak, tarikatlarda çok sümük yalayıp çok para ödeyerek böyle kalkındılar.

Link to comment
Share on other sites

Dinler, iyiliklerin kaynağı olsaydı, bilhassa günümüze kadar yaşanan din ayrımcılığı hiç olmazdı. Dinlerin temelinde kendinden olmayanlara karşı, kindarlık vardır. Kendinden olmayanlara hep kötü gözle bakmıştır. Zaten bu nedenle, hep diğerleri ve dinsiz imansızlar cehennemlik oluyor.

Hangi dindara sorsanız, sadece kendi dini en doğru olanı. Yahu hepsi birden doğru olacak değil ya!:D

 

Link to comment
Share on other sites

  • 11 ay sonra...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...