Jump to content

Hikaye ve roman bölümünde yazma hakkı talebi


admin

Recommended Posts

Hikaye ve roman bölüm normal kullanıcılar için yazmaya kapalıdır. Yazma hakkı sadece bu bölümde hikaye ve romanlarını paylaşmak isteyen kullanıcılara verilecektir. Bu başlık altında, ilgili bölümde yazma talebinde bulunabilirsiniz. Moderatörlerimiz bu talebi gördüklerinde size gerekli izni vereceklerdir.

İlgili bölümde yazma izni alan kullanıcılarımız, o bölümde sadece kendi yayınladıkları hikaye ve roman için açmış oldukları başlık altında yazacaklardır. Başka bir hikaye ve roman yazarının o bölümdeki başlığının altında yazmamaları gerekmektedir. Eğer yazdıkları tespit edilirse, bu konuda uyarılacaklar, ve yazdıkları da silinecektir. Bu davranış tekrar ettiği takdirde ise üyelik iptaline kadar varan yaptırımlar uygulanacaktır.

O bölümde yayınlanan hikaye ve romanlar hakkında tartışmak isteyenler, forumumuzun başka uygun bölümlerinde, örneğin Kafe bölümünde bu konuda başlık açıp ilgili hikaye ve romanı tartışabilirler. Böyle bir başlığı hikaye ve/veya romanını yayınlayan yazarın açmasını tavsiye ediyoruz. Hatta, bu başlığı açtıktan sonra, hikaye ve romanınızı yayınladığınız bölümde, ilgili başlık altında bu eleştiri ve tartışma başlığına da bağlantı vermenizi tavsiye ederiz. Böylece, o hikaye veya romanı okuyanlar, yapmak istedikleri yorumu yazabilecekleri forum başlığını, doğrudan hikayenin ve/veya romanın başlık yazısında bulabileceklerdir.

 

Link to comment
Share on other sites

  • admin pinned this konu

Bu değişiklik yeni getirildiğinden, bugüne kadar sözkonusu bölüme ilgi gösterip altında yazmış olan kullanıcılarımıza bölümde yazma hakkı da verilmiştir. Bu kullanıcılar: mantik, kavak, tabu ve Ateist-Bakış

Şu anda bu kişilerin ilgili bölümde yazma hakkı vardır. Fakat kendilerinden o bölümde sadece eğer asacakları hikaye veya roman varsa, onları paylaşmalarını bekliyoruz. Eğer orada yayınlanan hikaye ve romanlarla ilgili fikirlerini beyan etmek ve orada yayınlanan içeriği tartışmak istiyorlarsa, bunu forumumuzun başka bölümlerde (örneğin Kafe) ister kendi açacakları, ister yazarın açtığı veya açacağı başlıklarda yapmaları gerekmektedir.

Bu güne kadar o bölümde açılmış üç başlık mevcuttur, ve sadece ikisi hikaye yayınlanmış başlıktır. İçinde henüz hikaye yayınlanmamış, fakat altında yazışmalar yapılmış olan diğer başlık, Kafe bölümüne taşınmıştır.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...