Jump to content

Turkiye Oluyor Tayyibiye


evrensel-insan

Recommended Posts

 

Bundan sonra, uzerinde yasadiginiz ulkedeki her bir vatandas "makul supheli" durumundadir.

Yani polis ya da bir yetkili sizi" bu kisi hukumeti ve devleti devirmeye yonelik darbe yapabilir" dusuncesi ile;

Yolda yururken, bir eylemde iken, arkadaslariniz ile sohbette iken, bir yerde oturuyorken ve hatta evinizdeyken; makul supheli olarak gelir, alir ve tutukluyabilir.

Sucunuzu bilmeniz gerekmez, avukatiniza sucunuzun soylenmesi de gerekmez, sizi alir mahkeme eder, suclar yargilar ve hapse atar. Bir de buna "gizlilik sorusturmasini" ve de "gizli taniklari" ekleyebilir. Size istedigi muameleyi yapabilir ve hatta sizi oldurebilir/katledebilir.

Neden makul supheli olabileceginize eger ortada "sadece sizi tutuklama istemi" yok ise digger yukleyecekleri suclar.

Soylediginiz soz, yazdiginiz yazi, attiginiz twit, sosyal medyada paylastiginiz bir cumle, yaptiginiz basin toplantisi kisaca her turlu davranisinizda eger "diktatore, onun bas otokratina, partisine, soylemlerine, uygulamalarina, her turlu kendi ceplerini doldurmalarina, orayi burayi satmalarina, v.s. kisaca ne yapiyorlar soyluyorlar ise ona karsi bir davranis sizing zaten makul supheli oldugunuzun delilidir.

Bunlarin hic birini su andan itibaren yapmasaniz bile, daha onceki dusunce ve davranislarinizdan dolayi ve hatta size gore hic bir karsitliginizin olmadigini dusunseniz bile; bir gun bir zamanda bir yerde, makul supheli olarak degerlendirilebilirsiniz.

Yani bundan sonra karsitliginizi ortaya koymamis olsaniz bile, kendinize gore de hic yasaminizda bir karsitlik sergilemediginizi dusunuyor olsaniz bile, bu size yoneltilen makul supheli iddiasini curutemez.

Yani bugun ulke bunyesindeki her bir vatandas istisnasiz, makul suphelidir.

Eger bu iddia ile karsilasirsaniz, yasaminiz ve iliskileriniz artik sizden alinmis demektir.

Sadece bunlar olsa, bunun yaninda; her turlu maliniza el koyabilirler, sizi her zaman dinleyebilirler ve size yasami zehir edebilirler.

Kisaca sizi makul supheli iddiasi uzerinize verildikten sonra, hic bir guc, kurum, kurulus, kisi kurtaramaz yani hak ve ozgurlugunuzu savunacak, hukuk olanaginiz elinizden alinmistir.

Dunyanin neresinde boyle bir yasam varsa, oradan bunun ornekleri elde edilebilir.

Tayyibiye'ye hos geldiniz.

Mutlu iyi yasam ve iliskiler. 
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...